INFO EN CONTACT

Openingstijden

18, 19 en 20 januari 2019 van 16:00 – 22:00

Contact

Vragen of opmerkingen?

info@stichtingdeloodsen

010- 4116693

F: Winter Welkom Rotterdam

I: Vuurenvlamfestival

 

Route en locatie

VUUR & VLAM Festival vindt plaats in Luchtpark Hofbogen in Rotterdam, vlakbij Hofplein.

ADRES: Luchtpark Hofbogen (Luchtsingel, 3032 AE Rotterdam)

Let op! De ingang van het festival is aan de Heer Bokelweg onder het viaduct. De ingang via de luchtsingel is tijdens het festival gesloten.

 

Parkeergelegenheid

De dichtstbijzijnde parkeergarage is Parking Hofplein. Parking Hofplein is 24/7 geopend. Voor meer informatie: http://www.parkinghofplein.nl/

Openbaar vervoer met OV vanaf Rotterdam Centraal: neem tram 4 richting Molenlaan. Stap uit bij halte Heer Bokelweg. Voor meer informatie over openbaar vervoer ga je naar www.ret.nl en www.9292ov.nl   

 

Rolstoel toegankelijkheid

Tot onze spijt is VUUR & VLAM Festival helaas niet rolstoel toegankelijk. Luchtpark Hofbogen is gelegen op een dak waar je alleen met een trap op komt.

 

Over de organisatie

VUUR & VLAM Festival is een initiatief van Stichting De Loodsen. Dit evenement kwam tot stand in samenwerking met de gemeente Rotterdam.
Stichting De Loodsen is een flexibele evenementen organisatie met Rotterdam als thuisbasis. Wij organiseren zelf onder andere de Pleinbioscoop en Djemaa el Fna – Eetplein Rotterdam. Daarnaast ondersteunen we projecten op het gebied van organisatie en productie zoals de Rotterdamse Dakendagen, ZigZagCity en Circusstad Rotterdam.

 

 VUUR & VLAM Festival is naast Petit Palais Filmloods en Open Stadhuis een van de drie evenementen onder de noemer Winter Welkom (www.winterwelkomrotterdam.nl). Winter Welkom is onderdeel van Winter in Rotterdam. Kijk voor het complete overzicht op www.rotterdam.info/winter

Huisregels VUUR & VLAM Festival

Om het festival voor iedereen zo gezellig mogelijk te houden, zijn er een aantal huisregels opgesteld. Bij binnenkomst van het festivalterrein ga je automatisch akkoord met onderstaande huisregels:

De organisatie van VUUR & VLAM Festival is niet aansprakelijk voor schade en/of vermissing en/of verlies en/of diefstal van uw eigendommen op het festivalterrein. Tevens is de organisatie niet aansprakelijk voor (schade door) ongevallen op het festivalterrein.